Lahen nuoret

Nuortenillat lauantaisin klo 19
15 + vuotiaille

LN-illat ovat joka lauantaina klo 19 ja ovat nuorelle sukupolvelle suunnatut illat. IIlat ovat ennen kaikkea Jumalan sekä ystävien kohtaamista varten ja koostuvat musiikista, puheista, rukouksesta ja yhteisestä kivasta. Iltojen jälkeen kokoonnumme usein alakertaan yhteiselle iltapalalle tai kahvi hetkelle. Kaikki ovat erittäin tervetulleita iltoihin!

Lahen Nuoria palvelee seurakunnassa oma nuorten tila ”pommari”, eli seurakunnan vanha pommisuoja, joka on remontoitu nuorten tilaksi.

Lahen Nuorten toimintaan kuuluu myös  nuorten rukous ja ylistys illat, jotka ovat pari kertaa kuukaudessa. (Instagramista löytyy tarkemmat päivämäärät ja tiedot.) Sen lisäksi toimintaamme kuuluu viikottaiset salibandy vuorot. Toimintaamme kuuluu myös leirejä, musiikkitoimintaa ja kaikkea muuta mielenkiintoista, tule rohkeasti mukaan!

Ajankohtaista infoa illoista Facebook & Instagram sivuilta:

Facebook
IG: @lahennuoret

Yhteystiedot: lahen.nuoret@gmail.com

Lahen Nuorten visio on olla armollinen, avoin, hoitava ja turvallinen perhe, Kristuksen ruumis. Koti, johon jokaisen on helppo tulla omana itsenään. Koti, jossa huolehditaan toinen toisista välittämällä ja rakastamalla. Haluamme opettaa selkeää evankeliumia, jotta voimme ohjata nuoret pelastukseen. Haluamme nähdä tasapainoisia nuoria uskovia, jotka muuttavat tämän kaupungin.