Kenia

Konttiset Keniassa

Sami ja Paula Konttinen asuvat Nairobissa, jossa on noin 5 miljoonaa asukasta. Paula työskentelee Fidan Itäisen Afrikan kehitysyhteistyön ohjelmapäällikkönä. Paula johtaa Fidan hankkeita ja tiimiä itäisessä Afrikassa (Kenia, Tansania, Uganda, Burundi ja Kongo). Fidan hankkeet ovat osa kumppanikirkkojen työtä köyhistä köyhimpien parissa. Esim. Keniassa työ kohdentuu rannikon saavuttamattomille alueille.

Pääosa Samin työstä on amerikkalaisen Water for the World järjestön kanssa tehtävää työtä, jossa tehdään vesihankkeita Kenian kuivilla alueilla. Iso painopiste tässä työssä on tukea Kenian seurakuntien lähetystyötä muslimi- ja saavuttamattomille alueille, jotka ovat myös hyvin kuivia. Samin työhön kuuluu myös paikallisten seurakuntien innostaminen ja varustaminen lähetystyöhön saavuttamattomille alueille.

Lapset Vili 15v. on 9. luokalla, joka on hänen koulussa (amerikkalainen kristillinen koulu) lukion ensimmäinen. Tytär Rosanna tuli Keniaan keväällä 2018 opiskelemaan amerikkalaiseen yliopistoon Nairobissa ja asuu perheen kanssa. Olivia opiskelee Aberdeenissa Skotlannissa.

Kannattajat:
Fida (Paula)
Water for the World (Sami)
Nastolan, Lahden ja Orimattilan srk:t

Kenia_Villikka.jpg

Sivustomme käyttää evästeitä verkkopalvelun toimittamiseen ja käyttäjätilastointiin. Lue lisää tietosuojaselosteesta.