Kairos-kurssi innostaa lähetykseen

Kairos-kurssi on kristittyjen yhteinen lähetysaiheinen kurssi, joka kouluttaa, inspiroi ja haastaa aktiiviseen osallistumiseen etenkin saavuttamattomien kansojen saavuttamiseksi. Kairos-kurssi hyödyntää erilaisia oppimistapoja kuten ryhmäkeskusteluja, lyhyitä luentomaisia esittelyitä, hartaushetkiä, videoita sekä osallistavia ja toiminnallisia osioita.

Mitä Kairos-kurssi on?

Kairos-kurssi koostuu neljästä osiosta. Osioissa käsitellään lähetystyön raamatullisia, historiallisia, strategisia ja kulttuurisia ulottuvuuksia.

1) Raamattuosuus luo yleiskuvan Jumalan suunnitelmasta. Erikseen käsitellään Israelin asemaa ja roolia liiton kansana sekä Jumalan kiinnostusta kaikkia kansoja kohtaan.

2) Historiaosuudessa tutustutaan kristinuskon leviämiseen maailmassa ja lähetyshistorian ajanjaksoihin ja kasvukausiin.

3) Strategiaosuudessa valotetaan strategisen suunnittelun tärkeyttä ja seurakuntien ja lähetysjärjestöjen roolia lähetystyössä. Samalla perehdytään huolella saavuttamattomien kansojen haasteeseen ja työmenetelmiin, joilla saavuttamattomat voitaisiin tavoittaa.

4) Kulttuuriosuudessa pohditaan kasvamista "globaaliksi kristityksi", joka on tietoinen siitä, että maailman evankeliointi on kaikkien kristittyjen yhteinen tehtävä. Lähetyskäskyn täyttämiseksi tarvitaan yhteistyötä niin paikallisseurakuntien tasolla kuin maailmanlaajuisesti.

Lisätietoa:

Suomen kairoskurssin sivuilta and international Cairos course.

 

Sivustomme käyttää evästeitä verkkopalvelun toimittamiseen ja käyttäjätilastointiin. Lue lisää tietosuojaselosteesta.