Haluatko palvella seurakunnassa?

Iloista antajaa Jumala rakastaa

Jumala iloitsee voidessaan siunata meitä ja lahjoittaa meille moninaista hyvää. Jumala iloitsee myös siitä, jos me vapain mielin olemme valmiita jakamaan omastamme toisten hyväksi. Tämä ei tarkoita aina rahallista antamista vaan sitä, että voit antaa aikaasi erilaisissa palvelutehtävissä.
Jeesus ei tullut palveltavaksi, vaan palvelemaan. Palvelu lisää tyytyväisyyttä, kun siis annamme aikaamme, lahjojamme, niin salatulla tavalla se tuo siunauksen elämääsi.
 

Kutsutut palvelemaan

Jumala on luonut meidät jokaiset erilaiseksi ihmiseksi ja jokaisella meillä on erilaisia lahjoja, jota voimme käyttää. Palvelutehtäviä on erilaisia ja juuri Sinun lahjasi voi olla käytössä. Minkälaisissa tehtävissä sitten voisit palvella? Juuri sellaisessa, mikä soveltuu juuri Sinun persoonallesi parhaiten. Jos olet musikaalinen, niin musiikin alueelta löytyy useita eri palvelutehtäviä. Jos omaat taitavat kädet, niin voit palvella käsilläsi.
Teknistä osaamista tarvitaan.  Voisiko sinua kiinnostaa miksaustiimissä palveleminen? Entäpä voisitko palvella keittiötiimissä? Lapsi- ja nuorisotyössä on paljon erilaisia mahdollisuuksia palvella. Myös diakonia tarjoa monenlaista erilaista palvelumahdollisuutta mm: rukousavustajana, ystäväpalvelussa, maahanmuuttajien parissa jne. Jokaiselle löytyy joku palvelutehtävä. Seurakunnassamme on erilaisia palvelustehtäviä, joihin kaivataan lisää käsiä ja palvelevaa sydämen asennetta. Vaihtoehtoja on todella runsaasti.
 

Jos kiinnostuit, niin älä aikaile vaan klikkaa ilmoittautumislomakkeeseen.