Tarina jatkuu -kurssi pidetään 17.-18.2.2023 (pe-la).

Oletko miettinyt mikä on Jumalan suunnitelma maailman kansoille? Tai kuinka voisit olla omalta osaltasi mukana siinä suunnitelmassa? Tarina jatkuu -kurssi haastaa ja varustaa jokaista kristittyä mukaan Jumalan lähetykseen.
 
Tarina jatkuu on neljän oppitunnin mittainen kurssi Jumalan suunnitelmasta maailman kansoille. Kurssi inspiroi, kouluttaa ja haastaa kristittyjä yhteiseen lähetystehtävään.
 
Olet voinut kuulla Kairos-kurssista, jonka tavoitteena on, että kristityt ymmärtäisivät, miten Jumala osoittaa armoaan kaikille maailman kansoille. Sekä kuinka ihan tavallinen ihminen voi osallistua Jumalan lähetykseen. 
 
Tarina jatkuu -kurssi on "minikurssi" Kairoksesta. Se avaa lähetystyötä raamatullisesta, historiallisesta, strategisesta ja kulttuurisesta näkökulmasta. Kurssi koostuu opetuksesta ja pienryhmäkeskusteluista, henkilökohtaisesta pohdinnasta sekä rukouksesta saavuttamattomien kansojen puolesta.
 
Tarina jatkuu -kurssi pidetään 17.-18.2.2023 (pe klo 18:00-20:00 ja la 9:30-15:00) Kurssin hinta on 25 euroa, joka sisältää ruokailun ja kahvituksen! 
 
Voit ilmoittautua kurssille alla olevasta lomakkeesta sunnuntaihin 12.2.2023 mennessä. Lisätietoa kurssista saat Juha Lehdolta 040 455 3946. 
 
Tule mukaan, innostu Jumalan lähetyksestä!

In English

Sivustomme käyttää evästeitä verkkopalvelun toimittamiseen ja käyttäjätilastointiin. Lue lisää tietosuojaselosteesta.