Uskon perusteet -kurssi syksy 2016

Syksyn 2016 Uskon perusteet -kurssi alkaa tiistaina 4.10.2016 jatkuen viikottain tiistaihin 29.11.2016 asti. Kokoonnumme klo 18.00 alkaen Lahden Helluntaikirkon alakerran Jerusalem-neuvottelutilassa.

Kurssi varustaa Jeesuksen seuraamiseen käytännössä. Tavoitteena on, että kurssin aikana opitaan tuntemaan Jumalaa ja ymmärretään opetuslapsena oleminen.
Kurssi on tarkoitettu kaikille uskoville ja se koostuu tärkeistä käytäntöön sovellettavista aiheista.

Kurssin sisältö: Lunastettu! - Raamattu - Henkilökohtainen jumalanpalvelus - Viholliset ja ongelmat – Seurakunta – Kaste – Onko usko yksityisasia? ja todistaminen - Pyhä Henki - Jumalan johdatuksen kokeminen
Oppikirjana käytetään Matthias Theis'in Uskon perusteet -kirjaa (Aikamedia).

Kurssin kesto on 9 opetuskertaa. Kurssi on suoritettu hyväksytysti, jos poissaoloja on korkeintaan 2 opetuskertaa ja ne on korvattu lisätehtävillä. Jos et voi yhden kurssin aikana osallistua kaikkiin opetuskertoihin mukaan, niin voit suorittaa puuttuvat kerrat seuraavalla kurssilla.
Uskon perusteet –kurssilaiset pääsevät jatkamaan myöhemmin Kristityn elämä -kurssille.

Kurssilla opettajina toimivat mm. Keijo Baltzar, Kauri Karhu, Mauno Lappalainen, Riikka Miettinen, Aleksi Rinne ja Tino Varjola. Kurssin rehtorina toimii Mauno Lappalainen.
Kurssimaksu on 15 euroa
(sis. materiaalin).

Ilmoittautuminen:
alla olevalla lomakkeella,
sähköpostitse toimisto@lahdenhelluntaisrk.fi tai soittamalla 040 094 0182.