HUOM! PERUTTU!

Nappulaleiri 5.-7.6.2020 (pe-su, päiväleiri)

Kesän 2020 Nappulaleiri pidetään Kotirannan leirikeskuksessa  5.-7.6.2020 välisenä aikana. Luvassa on vauhdikasta menoa, mukavaa yhdessäoloa, askartelua, ulkoilua, raamattutunteja ja hyvää ruokaa! Leirillä liikutaan myös luonnossa erikokoisissa ryhmissä. Samalla opitaan omatoimisuutta sekä tutustutaan uusiin kavereihin.
 
Nappulaleiri tarjoaa elämyksiä ja mahdollisuuksia uusien ystävien kohtaamiseen. Joka päivälle on suunniteltu mielenkiintoinen ohjelmakokonaisuus. Leiri on tarkoitettu 6 – 8-vuotiaille. Päivittäinen yhteiskyyditys järjestetään rukoushuoneen parkkipaikalta (Kiveriönkatu 1).
 
Leirille sopii max 50 lasta. Leirimaksu on 50 € ja sisaralennus on 10 €. Leirimaksu sisältää bussikuljetuksen, ohjelman, täysihoidon sekä vakuutukset.
 
HUOM!
Leirille voi ilmoittautua maanantaina 13.4.2020 alkaen!
 
Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ilmoittaudut, etkä pääsekään tulemaan, niin ilmoita esteestä heti, että saamme varasijalta seuraavan ilmoittautuneen.
 
Vähävaraiset perheet voivat hakea tarvittaessa leiriavustusta Riikka Miettiseltä (044 049 0010).
 
Lisätietoja: 
Ikä: 6-8 -vuotiaille
Leiripäivä: klo 9-17
Leirin johtaja: 
Sähköposti: 
Puhelin:
Hinta: 50 €  (sisaralennus -10 €)
 
Tervetuloa!

Leiripäivän ohjelmasta:

Leirille lähdetään busseilla klo 9.00 rukoushuoneelta.
Leiriohjelmassa mm. opetustuokioita, leikkejä ja pelejä, saunomista ja uimista sekä paljon muuta kivaa. Leirillä on aamupala, lounas, päivällinen sekä pieni välipala. 
 
Leiripäivä alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 17.00 paitsi sunnuntaina, joka on lyhyempi leiripäivä (noin klo 14:00-15:00), tarkempi info leirikirjeessä.

Sivustomme käyttää evästeitä verkkopalvelun toimittamiseen ja käyttäjätilastointiin. Lue lisää tietosuojaselosteesta.