Lahen nuoret

Nuortenillat lauantaisin klo 19
15 + vuotiaille

LN-illat ovat joka lauantaina klo 19 ja ovat nuorelle sukupolvelle suunnatut illat. IIlat ovat ennen kaikkea Jumalan sekä ystävien kohtaamista varten ja koostuvat musiikista, puheista, rukouksesta ja yhteisestä kivasta. Iltojen jälkeen kokoonnumme usein alakertaan yhteiselle iltapalalle tai kahvi hetkelle. Kaikki ovat erittäin tervetulleita iltoihin!

Lahen Nuoria palvelee seurakunnassa oma nuorten tila ”pommari”, eli seurakunnan vanha pommisuoja, joka on remontoitu nuorten tilaksi.

Lahen Nuorten toimintaan kuuluu myös torstai iltojen rukous ja ylistys illat, jotka ovat kahden viikon välein pommarissa klo 18. (Instagramista löytyy tarkemmat päivämäärät ja tiedot.) Sen lisäksi toimintaamme kuuluu viikottaiset salibandy vuorot. Toimintaamme kuuluu myös leirejä, musiikkitoimintaa ja kaikkea muuta mielenkiintoista, tule rohkeasti mukaan!

Ajankohtaista infoa illoista Facebook & Instagram sivuilta:

Facebook
IG: @lahennuoret

Yhteystiedot: lahen.nuoret@gmail.com

Visiomme on ohjata nuoria aitoon ja elävään Jumalasuhteeseen. Uskovina nuorina olemme yhtä ja haluamme yhdessä toteuttaa Jumalan unelmia Lahdessa ja eri puolilla maailmaa. Tavoitteemme on, että kaikki toimintamme tuottaa Jumalalle kunniaa. Haluamme tehdä Jumalan nimen tunnetuksi tälle sukupolvelle ja tehdä Jumalan valtakuntaa todeksi.

Sivustomme käyttää evästeitä verkkopalvelun toimittamiseen ja käyttäjätilastointiin. Lue lisää tietosuojaselosteesta.