Nuoret ja nuoret aikuiset

09_kvj_lahtihope.jpg

Kokoonnumme lauantai-iltaisin klo 19.00 nuoren sukupolven jumalanpalvelukseen, joka on suunnattu yli 15-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Ilta on ennen kaikkea Jumalan sekä ystävien kohtaamista varten ja koostuu musiikista, puheista ja rukouksesta. Illan jälkeen alakerrassa toimii kahvio, jossa jatketaan iltaa vapaamuotoisemmin; jutustellaan ja vaihdetaan kuulumisia edullisen tarjoilun lomassa. Tilaisuudet on tarkoitettu kaikille, tervetuloa!

Toimintaan kuuluu myös leirejä, salibandyä, pienryhmiä, musiikkitoimintaa ja monenlaisia mahdollisuuksia toteuttaa itseään sekä löytää ystäviä. Tule rohkeasti tutustumaan!


Visio

Visiomme on ohjata nuoria aitoon ja elävään Jumalasuhteeseen. Uskovina nuorina olemme yhtä ja haluamme yhdessä toteuttaa Jumalan unelmia Lahdessa ja eri puolilla maailmaa. Tavoitteemme on, että kaikki toimintamme tuottaa Jumalalle kunniaa. Haluamme tehdä Jumalan nimen tunnetuksi tälle sukupolvelle ja tehdä Jumalan valtakuntaa todeksi.

  • elämällä lähellä Jumalaa Jeesuksen opetuslapsina ja keskinäisessä rakkaudessa

  • evankelioimalla ja rakastamalla lähimmäisiämme sanoilla sekä teoilla lähellä ja kaukana

Nuorten visio perustuu Raamattuun ja on yhdensuuntainen Lahden Helluntaiseurakunnan strategiasta löytyvän vision ja arvojen kanssa (http://www.lahdenhelluntaisrk.fi/tietoa/naky/)

KVJ - facebookryhmään

Sivustomme käyttää evästeitä verkkopalvelun toimittamiseen ja käyttäjätilastointiin. Lue lisää tietosuojaselosteesta.