Työntekijöiden kesälomat

Petri Viinikkala, 25.6. - 21.7.
Juha-Pekka Forsman, 2. - 28.7.
Sami Konttinen, 4. - 31.7.
Tino Varjola, 23.7. - 18.8.

karpaset.jpg

Kesäloma!

Nyt on aika levätä. Jotenkin koko kevät meni kuin siivillä. Seurakunnassa oli tekemisen meininkiä ja yhden pastoreista puuttuessa joukosta, töitä tuntui kasaantuvan. Kuitenkin keväästä ja alkukesästä selvittiin kunnialla. Kaiken työn ja touhun jälkeen lomaa aloittaessani on jälleen valtavan kiitollinen mieli. Jumala on ollut, on ja tulee olemaan uskollinen, armollinen ja valtavan hyvä seurakunnalle! Vaikka loma ja kesäkin tuntuu olevan vasta aluillaan, niin odotan innolla tulevaa syksyä ja uutta toimintakautta. Uskon, että Jumala tulee yllättämään sen suhteen, mitä Hänellä on varattuna meitä varten.

Työkausi huipentui jälleen herätysliikkeemme yhteiseen juhannuskonferenssiin. Kansliapäällikön silmin konferenssi oli erittäin onnistunut. Harmi vain, että kanslian kätköihin hautautuneena ei ennätä tavata ihmisiä niin kuin haluaisi. Monia ennätin vain käden nostolla tai parilla sanalla tervehtiä, niin kovin tärkeänä konferenssikentällä kiiruhtaessani. Oli joka tapauksessa ilo nähdä, että lahtelaisiakin oli runsaasti liikkeellä, myös talkoolaisina. Konferenssimaistiaisia löydät täältä: www.isokirja.fi/konferenssikeskus/juhannuskonferenssi_2012/uutiset/.

Jos en seurakunnassa, konferenssissa tai muuallakaan ole ennättänyt sinua kiittämään kuluneesta työkaudesta, niin nyt on kiitoksen aika: Kiitos! Samalla haluan toivottaa sinulle hyvää, levollista ja siunattua kesää sekä lomalaisille hyvää lomaa. Jumala kanssasi!

                allekirjoitus_petri.jpg

Kommentit:

Jätä vastaus(Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.)Sivustomme käyttää evästeitä verkkopalvelun toimittamiseen ja käyttäjätilastointiin. Lue lisää tietosuojaselosteesta.