Ajankohtaista

rss

XEE-kurssi käynnnistyy tiistaina 5.9.2017

XEE-kurssi on kaikenikäisille sopiva ystävyysevankeliointikoulutus. Kenenkään ei tarvitse yksin lähteä evankelioimaan vaan teemme sen yhdessä, pienissä tiimeissä.  Kurssin sisältö koostuu kolmesta osasta.

Ensimmäisessä osassa ”Yhteys elämään” opit kehittämään ihmissuhdetaitoja, joiden avulla on entistä helpompi rakentaa ihmissuhteita. Se myös innostaa sinua hakeutumaan tilanteisiin, jossa saat tilaisuuden kertoa uskostasi.

Toisessa osassa ”Kerro elämästä” opit kertomaan evankeliumin sanoman pääkohdat. Kolmannessa osassa ”Moninkertainen elämä” käydään läpi asioita, jotka auttavat uusia uskovia kasvamaan uskossaan, sekä rohkaistaan opettamaan opittua eteenpäin.

Kurssi kokoontuu kerran viikossa, tiistaisin 12 viikon ajan. Kurssin suorittanut henkilö voi vuorostaan toimia tiiminvetäjänä seuraavalla kurssilla.

Kurssi on tiistaisin (klo 17.00-20.00) ja alkaa 5.9.2017 ja loppuu 14.11.2017 (12 kertaa).

Kurssin soveltuvuus: kaikenikäisille aikuisille ja nuorille (n. 15-vuotiaista ylöspäin)
Kesto: 12 viikkoa, kerran viikossa n. 4 tuntia
Hinta: Oppimateriaalin kulut 50 €/kurssilainen, ei muita varsinaisia kuluja
Muuta: Kurssista kiinnostuneille ja kurssille ilmoittautuneille järjestetään startti-info tiistaina 29.8 klo 18 seurakunnan alakerrassa. Startti infossa saa tärkeää käytännön tietoa kurssista ja pääsee myös esittämään kysymyksiä. 
 
XEE-kurssin suomalainen esittelyvideo 
XEE-kurssin virallinen esittelyvideo

Lisätietoja: Sharon Melo 044 300 1581 (smelo@eeworks.org)

Ilmoittautuminen maanantaihin 29.8.2017 mennessä alla olevan lomakkeen kautta.