Ajankohtaista

TIEDOTE seurakunnalle 20.5.2020

KASTETILAISUUS pidetään lauantaina 6.6.2020 klo 14.00 Kotirannan leirikeskuksessa.

TALKOOLAISIA TARVITAAN KOTIRANNASSA (Ma 11.5. klo 9.00 alkaen)

Ehtoollinen livelähetyksessä sunnuntaina 7.6. klo 11:00

Sari Essayah, keskiviikkona 29.4.2020 klo 18.00

"Turvallinen yhteisö" - sielunhoidollinen seminaari Lahden Helluntaiseurakunnassa, lauantaina 30.3.2019, klo 11.00 - 16.30.

Mitä on uskonnollissävytteinen väkivalta ja miten se ilmenee? Mitä tunnusmerkkejä siitä löytyy ja miten voimme sitä arvioida? Miten selvitä, jos on joutunut hengellisen väkivallan uhriksi? Mistä muodostuu turvallinen yhteisö? Näitä ja muita asiaan liittyviä kysymyksiä käsitellään seminaaripäivässä.

Luennoitsijana on Heidi McKendrick, joka toimii professorina kanadalaisessa yliopistossa. Hän on kasvatustieteen tohtori ja vaativan erityistason psykoterapeutti.

Seminaari on valtakunnallinen ja se toteutetaan yhteistyössä Avainmedian kanssa. Seminaari maksaa 10 euroa Lahden Helluntaiseurakunnan jäsenille, koska olemme seminaarin järjestäjätaho ja muille 20 euroa. Seminaarimaksu sisältää ruokailun ja opetuksen. Lahden Helluntaiseurakunnan jäsenet ja toiminnassa olevat voivat ilmoittautua alla olevalla lomakkeella seminaariin!

HUOM!
Muut kuin Lahden Helluntaiseurakunnan jäsenet tai toiminnassa olevat ilmoittautuvat tästä: Ilmoittautuminen "Turvallinen yhteisö" -seminaariin

Lisätietoa seminaarista Suomen Helluntaikirkon sivulta!

 

Tervetuloa!


Sivustomme käyttää evästeitä verkkopalvelun toimittamiseen ja käyttäjätilastointiin. Lue lisää tietosuojaselosteesta.