TIEDOTE seurakunnalle 6.8.2020

1) Sunnuntain jumalanpalvelukset alkavat jälleen seurakuntarakennuksen yläsalissa Kiveriönkatu 1:ssä sunnuntaina 23.8. klo 11.00 alkaen. Myös pyhäkoulut alkavat silloin. Salissa saa istua vain merkityillä paikoilla, jotta riittävät turvavälit voidaan taata jokaiselle osallistujalle. Tällaisia paikkoja on tällä hetkellä 120. Seurakunnan turvaohjeet käydään läpi ennen jumalanpalvelusta.  Seurakuntalaisia pyydetään noudattamaan tarkasti voimassa olevia turvallisuusmääräyksiä. 

Jos yläsali täyttyy, jumalanpalvelusta voi seurata myös alasalissa yhdessä toisten kanssa videolähetyksen kautta. Nykyisiä nettilähetyksiä jatketaan 16.8.2020 saakka ja myös sen jälkeen jumalanpalveluksia voi seurata tuttuun tapaan kodeissa YouTuben välityksellä.

2) Keskiviikon tilaisuudet jatkuvat yläsalissa normaaliin tapaan. Merkittyjä paikkoja on 120, joten jokainen voi istua turvallisesti. Turvaohjeet käydään läpi jokaisen tilaisuuden alussa. 

3) Seurakunnan muut tilaisuudet ja pienryhmät käynnistetään 17.8. alkaen kunkin toiminnan oman aikataulun mukaisesti. Kaikissa tilaisuuksissa tulee noudattaa seurakunnan laatimia turvaohjeita.

4) Lapsi- ja nuorisotyö käynnistyy normaalin tapaan vuotuisen suunnitelman mukaisesti.

5) Kotirannan käyttö on mahdollista 1.9. alkaen, mikäli saunalla tehtävä remontti sen sallii ja turvaohjeista huolehditaan riittävästi. 
 
6) Seurakunnan toimisto avautuu 10.8. alkaen. Koska epidemia on edelleen ajankohtainen, suositaan kuitenkin asioimista pääasiassa puhelimen ja sähköpostin välityksellä. 
 
7) Rukoushuoneen yläsalia annetaan erilaisten tilaisuuksien käyttöön mikäli hallituksen ohjeista ja tarvittavista turvallisuusnäkökulmista huolehditaan. Alasalin käyttöä ei suositella, mutta kustakin tapauksesta päätetään erikseen toimiston päätöksellä.
 
Kaikki nykyiset päätökset päivitetään vanhimmiston kokouksessa 31.8.2020. Uusista päätöksistä tiedotetaan seurakunnan tilaisuuksissa ja seurakunnan nettisivuilla. 
 
Kiitos koko seurakunnalle tilanteen ymmärtämisestä. Edetään rukoillen ja noudatetaan kaikkia viranomaisten ohjeita. Näin toimimalla saamme kaikki kokea turvallisuutta kokoontuessamme yhteen.  
 
Vanhimmisto

Sivustomme käyttää evästeitä verkkopalvelun toimittamiseen ja käyttäjätilastointiin. Lue lisää tietosuojaselosteesta.