Ajankohtaista

TIEDOTE seurakunnalle 20.5.2020

KASTETILAISUUS pidetään lauantaina 6.6.2020 klo 14.00 Kotirannan leirikeskuksessa.

TALKOOLAISIA TARVITAAN KOTIRANNASSA (Ma 11.5. klo 9.00 alkaen)

Ehtoollinen livelähetyksessä sunnuntaina 7.6. klo 11:00

Sari Essayah, keskiviikkona 29.4.2020 klo 18.00

PÄIJÄT-HÄMEEN SEURAKUNNAT KONFERENSSITELTTOJEN PYSTYTYKSEEN Lauantaina 9.6.2018

Juhannuskonferenssin teema on tänä vuonna ”Tulevaisuus ja toivo”. Teemalla haluamme rohkaista luottamaan Herraan huolimatta epävarmasta maailmantilanteesta.

Isojen konferenssitelttojen pystytysvastuu on ollut maakunnallinen ”kiertopalkinto” jo yli kymmenen vuoden ajan. Nyt olisi jälleen Päijät-Hämeen vuoro!

Telttojen pystytyspäivä on lauantai 9.6. Päivä alkaa aamupalalla klo 9.00. Työtä riittää noin klo 17 asti. Ruokailu on puolilta päivin ja päivän päätteeksi saadaan saunoa ja paistaa makkaraa rantasaunalla. Grillikatoksella pidetään myös lyhyt lähtöhartaus kotimatkalle.

Mitään erityistaitoja ei tarvita; työtä ohjaavat ammattitaitoiset telttamestarit. Väen tarve on noin 40 - 50 henkeä(enemmänkin mahtuu). Kaikenikäiset käyvät; miehet ja naiset ovat tasa-arvoisia. Myös nuoret ovat tervetulleita oppimaan jaloa taitoa! Töitä löytyy kaikenkuntoisille. Jokaisen on itse sanottava mahdollisista rajoituksista työssä.

Työvaatteet ja käsineet tulee olla omasta takaa. Työkaluja ei tarvitse ottaa, mutta työhaluja kylläkin! Tavoitteena on pystyttää iso juhlateltta ja kalustaa se; mahdollisesti myös Missioteltta tai Teemateltta.

Päijät-Hämeen yhdyshenkilönä toimii Jouko Jokinen Lahdesta. Hän huolehtii myös yhteisen bussikyydin järjestämisestä. Telttatalkoolaiset voivat ilmoittautua matkalle alla olevalla lomakkeella  mielellään su 3.6. mennessä!

Bussikyyditys maksaa 10 euroa!

Jos jollakin on mahdollisuutta tulla telttatalkoisiin pystytyspäivää seuraavalla viikolla tai purkutalkoisiin heti konferenssin jälkeen, lämpimästi tervetuloa. Aloitamme pienempien telttojen pystytyksen maanantaina 11.6. Ilmoita tulostasi suoraan telttamestari Martti Pohjoisvirralle: telttapalvelut@isokirja.fitai 0400 547 684.

Lämpimästi yhteistyöstä kiittäen

Marko Halttunen
konferenssi-isäntä


Sivustomme käyttää evästeitä verkkopalvelun toimittamiseen ja käyttäjätilastointiin. Lue lisää tietosuojaselosteesta.