Ajankohtaista

Naisten brunssi lauantaina 14.9.2019 klo 10.00

Avioliittopäivä 28.9.2019

Ex Criminal Day 2019, lauantai 10.8.2019 klo 12:00-18:00 (Lahden tori)

Juhannusviikolla mökkejä vuokrattavana Kotirannasta seurakuntalaisille

Bussikyyditys juhannuskonferenssiin, lauantaina 22.6.2019

Naisten brunssi lauantaina 15.9. klo 10.00-14.00

Naisten brunssi on naisten kohtaamispaikka. Paivän teemaan johdattaa Tarja Vilppola.

Nainen on Jumalan ainutlaatuinentaideteos. Jumala on kätkenyt meihin naisiin monenlaista taitavuutta, käsittämätöntä herkkyyttä ja kauneutta. Kaikkialla missä naiset ovat läsnä, siellä syntyy yhteyttä, uutta ja elämää.  
 
Elämän kolhut ja kaikkinainen, usein hyvin varhainen vaille jääminen haavoittavat naista. Joskus haavoittuneisuus näkyy epävarmuutena, arkuutena ja alhaisina elämän odotuksena – joskus se näkyy katkeruutena ja raivoisana omien oikeuksien puolustamisena.  Miksi emme aina osaa arvostaa ainutlaatuisuuttamme?  Miksi persoonamme rajat eivät ole selkeät vaan hauraat, katkoviivaiset? Miksi naisina yritämme olla kaikille muille kaikkea, mutta laiminlyömme itseämme ja unohdamme rakastaa itseämme?
 
Ihminen on luotu Jumalan kuvaksi. Jumala valitsi ilmestyä maailmalle Kristuksessa mutta myös meidän kauttamme. Haavoittuneisuutemme vuoksi olemme silti rajallisia ja keskeneräisiä. Tuohon yhtälöön kätkeytyy kipumme ja siunauksemme. Uskon, että tämän salatun siunauksen ja siinä piilevien mahdollisuuksien vuoksi Jumala haluaa asettaa ennalleen alkuperäisen minuutemme.
 
Liity kanssamme ihmettelemään, etsimään, löytämään ja oivaltamaan, millaisia askeleita voimme löytää matkallamme katkoviivaisesta kokoNaiseksi, Jumalan luomistyön luonnoksesta ainutlaatuiseksi, uniikiksi, kallisarvoiseksi naiseksi.  Itse asiassa askeleet ovat jo sinussa. Jumala on itse ne jo sinuun asettanut. Kuullaan ja löydetään yhdessä, LäsnäOlossa.
 
Lämpöisin tervetulotoivotuksin Tarja Vilppola
(Master Of Arts in Psychotherapy IPSICC/ Tanska)
 
On tärkeää, että ilmoittaudut ajoissa tarjoilua varten. Valitettavasti vain ilmoittautuneet pääsevät osallistumaan brunssille, siksi toivomme sinun ilmoittautuvan alla olevan lomakkeen kautta 9.9.2018 mennessä!

Sivustomme käyttää evästeitä verkkopalvelun toimittamiseen ja käyttäjätilastointiin. Lue lisää tietosuojaselosteesta.