Ajankohtaista

Tule palvelemaan lauantaina 9.11. renkaiden vaihdossa!

Tinon "kuuskymppiset"

Jumalanpalvelus ja kaste, sunnuntaina 17.11.2019 klo 11.00

JOY-kuoro lauantaina 18.1.2020 klo 18.00

René Laulajainen vierailee sunnuntaina 3.11.2019 klo 18.00

Mieskuoro Graniitti vierailee sunnuntaina 13.10.2019 klo 11.00

Mieskuoro Graniitti perustettiin vuonna 2004 ja siihen kuuluu tällä hetkellä noin 50 laulajaa. Kuoroa johtaa musiikinopettaja Sakari Kokkonen Lahdesta.  Kuorolaiset tulevat eripuolilta Suomea ja edustavat helluntaiherätyksen mieskuorolaulun parhaimmistoa. Ohjelmisto koostuu hyvin erityyppisistä sekä suomalaisista että kansainvälisistä mieskuorolauluista.  Vuonna 2014 Aikamedia julkaisi kuoron äänitteen Syvä rauha.
 
Kuoro kokoontuu 6-7 kertaa vuodessa pitämään harjoituspäivää ja esiintyy paikkakunnalla. Konsertteja on pidetty vuosittain laajalti ympäri Suomea helluntaiseurakunnissa ja ev. lut kirkoissa. 
 
Vuosittain kuoro on tehnyt kiertueita myös eri puolille Viroa, mm. Narvan alueelle.  Kuoron toiminta-ajatukseen on kuulunut niinikään kokonaisvaltainen hyväntekeväisyystyö. Erityisesti Itä-Viron alueella konsertteihin on liittynyt vähävaraisten ja syrjäytyneiden ihmisten kohtaamista ja avustamista ruoka- ja vaatetarpeiden muodossa.  
 
Mieskuoro Graniiti teki vuonna 2015 konserttikiertueen Floridaan. Kutsujana oli Floridan Suomiseuran järjestämä Suomipäivät. Konsertteja pidettiin myös niin ev.lut. kirkossa kuin vapaiden suuntien seurakunnissa.
Kuoron säestyksestä huolehtii Pirkko Hyttinen, piano, Raimo Helenius, harmonikka, Leo Kunnas, kitara ja Allan Ahonen, kontrabasso.
  
Vapaa pääsy! 

Sivustomme käyttää evästeitä verkkopalvelun toimittamiseen ja käyttäjätilastointiin. Lue lisää tietosuojaselosteesta.