Ajankohtaista

TIEDOTE seurakunnalle 20.5.2020

KASTETILAISUUS pidetään lauantaina 6.6.2020 klo 14.00 Kotirannan leirikeskuksessa.

TALKOOLAISIA TARVITAAN KOTIRANNASSA (Ma 11.5. klo 9.00 alkaen)

Ehtoollinen livelähetyksessä sunnuntaina 7.6. klo 11:00

Sari Essayah, keskiviikkona 29.4.2020 klo 18.00

Ehtoollinen livelähetyksessä sunnuntaina 7.6. klo 11:00

Sunnuntaina 7.6. klo 11.00 pidettävässä livelähetyksessä (jumalanpalvelus) on mahdollisuus osallistua ehtoolliseen. Ehtoollinen on tarkoitettu Lahden Helluntaiseurakunnan jäsenille mutta siihen voit osallistua myös sinä, vaikka et ole(kaan) seurakunnan jäsen, riittää kun uskot Jeesukseen.

Ehtoollinen on muistoateria, jossa muistelemme Herraamme Jeesusta Kristusta ja kiitämme siitä mitä hän tehnyt puolestamme.

Koronaepidemian takia emme pysty kokoontumaan yhteen rukoushuoneelle, mutta epidemia ei voi estää meitä osallistumasta yhteiseen ehtoolliseen, Jeesuksen asettamaan muistoateriaan. 

Ehtoollinen yhdistää ja vahvistaa koko seurakuntaa, vaikka se tällä kertaa tapahtuu kodeissa, livelähetyksen aikana joko yksin tai perheen kanssa. 

Nautimme ehtoollisen yhtä aikaa jumalanpalveluksen loppuosuudessa. Ehtoollista varten sinun tulee varata etukäteen mehua ja leipää (tai keksi).

Jos tämä tuntuu sinusta vieraalta ajatukselta etkä pääse siihen mukaan niin siinä tapauksessa älä osallistu. Ehtoolliselle osallistuminen on vapaaehtoista, aivan kuten normaalissa ehtoollisjumalanpalveluksessa.

Nähdään taas 7.6. klo 11.00, siunausta elämääsi!

Sivustomme käyttää evästeitä verkkopalvelun toimittamiseen ja käyttäjätilastointiin. Lue lisää tietosuojaselosteesta.