Alfa-kurssi 8.3.-17.5.2022

Alfa-kurssi alkaa Lahden Helluntaiseurakunnassa tiistaina 8.3. klo 18.00. Kurssi toteutetaan tiistai-iltaisin (11 krt) ajalla 8.3.-17.5.2022
 
Tutki elämää, uskoa ja tarkoitusta
Kiinnostavatko uskonasiat ja haluaisit perustietoa uskonalkeista? Haluatko tutustua kristinuskon perusteisiin? Ilmoittaudu silloin Alfa-kurssille. Kurssi kestää yksitoista viikkoa ja siinä käydään läpi kristinuskon perusteita keskustelevaan tapaan. 
 
Alfa on mahdollisuus tutkia elämää ja kristinuskoa ystävällisessä ja avoimessa ympäristössä. Jokainen tapaaminen rakentuu yhden uskoon liittyvän kysymyksen ympärille, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua.
 
Alfa-ilta alkaa kahvituksella, jonka jälkeen katsotaan illan alustusvideo. Tämän jälkeen aiheesta keskustellaan pienryhmissä. Esimerkkejä aiheista ovat mm. Kuka Jeesus on? Kuinka voin uskoa? Miten rukoillaan? ja Miten Jumala ohjaa meitä?
 
Pienryhmässä jokaisella on mahdollisuus kertoa mitä ajatuksia alustus herätti. Ryhmässä ei ole pakko sanoa mitään, mutta toisaalta ei myöskään ole mitään, mitä ei voisi sanoa. Keskusteluissa on mahdollisuus kuulla muiden näkemyksiä ja jakaa omia näkemyksiään - rehellisessä, ystävällisessä ja avoimessa ilmapiirissä.
 
HUOM! Alfa-kurssi on ilmainen. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!
 
Lisätietoa: 045 889 7170
Kurssille voit ilmoittautua alla olevalla lomakkeella!

Sivustomme käyttää evästeitä verkkopalvelun toimittamiseen ja käyttäjätilastointiin. Lue lisää tietosuojaselosteesta.